About Us

Poštovani,

Educational Centre je prva crnogorska kompanija koja se bavi uvozom i distribucijom stranih knjiga. Počeli smo sa radom 2003. godine sa željom da i u Crnoj Gori stranu knjigu učinimo dostupnom i omogućimo Vam da u svakom trenutku možete poručiti bilo koju knjigu koja je u štampi bilo gdje u svijetu.

Generalni smo zastupnici vodećih svjetskih izdavača programa za učenje stranih jezika iz Engleske, Njemačke, Italije, Francuske i Španije.

Pored udžbenika za učenje stranih jezika sa kompletnim pratećim sadržajima, kod nas ćete naći i najveći izbor rječnika, dječju literaturu, beletristiku, kao i stručnu literaturu na engleskom jeziku iz svih oblasti društvenih i prirodnih nauka.

Dobrodošli!

Educational Centre Montenegro

Učeći jezike otkrivate novi svijet a mi Vam možemo pomoći da u tome uspijete na najbolji način. U knjižari Educational Centre možete pronaći sve što vam je potrebno da lakše, brže i kvalitetnije naučite strani jezik. Veliki izbor udžbenika, rečnika, gramatika i beletristike za pet svjetskih jezika najpoznatijih izdavačkih kuća: engleski, italijanski, španski, njemački i francuski jezik. Dobrodošli u knjižaru Educational Centre!

Contact Us

Njegoševa 45, PC Petrović, 81000 Podgorica, Montenegro
Monday – Friday: 09:00h – 17:00h
Saturday 10:00h – 15:00h
+382 20 655 029
edcentre@t-com.me

Facebook